6 de maig del 2011

Botiga Haiku: Japó a Barcelona


Botiga encantadora en el C/Montseny  7 del cèntic barri de Gràcia on podeu trobar detalls maquíssims per decorar, llibres sobre la cultura japonesa, narrativa, contes, tradicions japoneses, etc.

Alguns productes a destacar de la cultura japonesa que pots trobar són els kimonos i teixits de seda i cotó, bols, teteres, woks, etc. per presentar un bon plat de cuina nipona, papers variats i llibres sobre l’art del origami, papers i pinzells per l’escriptura de caràcters, etc. Productes varis de papereria com els blocs Paperblanks d’una alta qualitat en els seus acabats i molt originals pels seus estampats.


Per altra banda podeu trobar samerretes amb icones del manga japonès com Mazinger Zeta, Bola de Drac, Arale (Dr.Slump), Hello Kitty, etc.

 Les nines tenen un racó important dins la botiga Haiku. Per una banda podem trobar les nines Kokeshi tradicionals i originals de la regió Tohoku (nort de Japó). La seva tradició es remonta al periode Edo (1603-1867) quan els Kijiya (artesans) tallaven les nines a mà per regalar-les i oferir-les com a símbol d’amor i amistat. Són unes nines pintades amb línies senzilles per definir la cara i el cos, no tenen braços ni cames. A sota s’hi pot trobar la firma de l’artesà.


Per altra banda, també tenen les Kimmidolls inspirades en les primeres, i que han estat creades per regalar sort i fortuna a qui es regala. Cada model, cada nina, té el seu propi nom i representa uns valors. Visualment són maquíssimes i en tenen de diferentes mides i també el model clauer.

Podria estar hores parlant dels diferents objectes, molt ben seleccionats, que tenen a la botiga Haiku però crec que el millor és que us passeu per la botiga i la descubriu detenidament, preneu-vos el vostre temps per mirar bé tot el que tenen.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada