20 de juny del 2011

Mama Benz: el mercat del món a Gràcia

A vegades em passa que de passar tant per un mateix carrer, em canso d’ell, però al tornar-hi al cap d’un temps, et trobes amb novetats que et fan redescobrir i tornar a valorar un carrer o una plaça de la teva ciutat.


Això és el què m’ha passat amb una de les artèries de Barcelona com és Gran de Gràcia. Allà s’hi ha situat una nova botiga, des de principis de juny. Una botiga on tot el que tenen és de diferents parts del món i et ve tot etiquetat perquè puguis saber de quina part del món prové. Hi pots trobar teteres de Marimekko, samarretes de la Índia, blocs de viatge (amb sobres a dins, un detall genial per la gent que quan viatja es dedica a guardar qualsevol tarjeta de botigues o bars o tiquets de museus, parkings, etc), bols fets en paper per fer sopars orientals, quadres amb tons ben africans, mapes de ciutats europees (no pesen i es poden guardar ben arrugats sense por a que s'estripin), llibres de viatge, joyeria i bisuteria, mocadors estampats, objectes de regal i decoració i un llarg etcètera.




El nom d’aquesta nova botiga té un nom especial que ve donat pel seu significat. La botiga es diu Mama Benz. Mama Benz és un grup de dones fortes i influents que dominen el comerç al mercat de teles de Lomé, a Togo.


Faig una petita referència a tota la gràfica de la botiga ja que és ben especial. Qualsevol producte que tenen a la botiga té una etiqueta tipus la etiqueta que et posen al facturar una maleta on et diu què és i de quin país prové. El nom de la botiga i les tarjetes de contacte tenen la mateixa gràfica.

Visiteu la botiga ja que és ben nova i realment no us descebrà, ho prometo!

Mama Benz. Gran de Gràcia 189, 08012 Barcelona.


1 comentari:

  1. JO EM DONO FE, ES UNA BOTIGA QUE ET PERMET VIATJAR AMB ELS COLORS , LES TEXTURES , EL BON GUST QUE S'HI RESPIRA .
    IDEAL PER TROBAR UN REGAL DIFERENT

    ResponElimina