17 d’octubre del 2011

Yellow Korner a Barcelona

Divendres passat passejant per l'Eixample em vaig trobar amb una botiga que ja vaig descobrir fa uns anys a París i que des de fa 15 dies tenim també a Barcelona. La botiga en qüestió es diu Yellow Korner i es dedica a vendre fotografies de grans artistes a preus ben assequibles i amb el certificat d'autenticitat de la fotografia (on apareix la còpia que és i quin total de còpies hi ha de cada imatge).

Yellow Korner va néixer al 2006 quan dos enamorats de la fotografia, Alexandre de Metz i Paul-Antoine Briat, es van unir per crear aquest nou concepte de galeria fotogràfica a l'abast de tothom. Tenen una gran varietat de formats que van des de fotografies de format petit muntats sobre un suport d'un gruix d'uns 3mm que ja ve amb un penjador de plàstic i que valen uns 35-40€, passant per un altre format molt assequible que són les fotografies muntades amb un paspartú i enmarcades que costen uns 75-80€ fins arribar a la possibilitat de comprar grans formats enmarcats o en suports pensats per penjar sense necessitat de marc. Aquestes imatges al contrari de les anteriors, són limitades i evidentment el preu és bastant més elevat, però ningú et pot treure que tens una fotografia quasi única a casa!


Imatge del Yellow Korner del Soho, New York.
Fotografia realitzada per Bruno Borghetti.

Podem trobar fotografies de grans artistes com Man Ray, Jacques Aubert, Charles Ducke, Xabi Etcheberry, etc fins a joves fotògrafs. Fotografies de grans animals, ciutats, de viatge, de moda, artística, urbana, fotografia vintage i antiga, fotomuntatges, fotografia d'esports, etc. etc.





Aquestes són algunes de les imatges que podeu
trobar a Yellow Korner Barcelona.

Crec que és una botiga molt interessant per tot aquell que aprecia l'art i que d'alguna manera sempre ha volgut tenir penjat alguna imatge impactant i artística. Yellow Korner ens dóna la possibilitat de tenir penjat a les nostres parets una petita mostra d'art a un preu ben assequible.

La botiga Yellow Korner de Barcelona té més de 250 m2 en dues plantes amb una gran mostra de les fotografies de grans artistes (de l'ahir, l'avui i el demà com diuen ells) que tenen i en els diferents formats que poden fer.

Yellow Korner Barcelona: Consell de Cent 345, 08007 Barcelona.




1 comentari:

  1. Tens raó, és realment impressionant...
    És un concepte fresc i nou en l'àmbit artístic a la ciutat.

    ResponElimina