11 d’abril del 2012

DESIGN MARKET A BARCELONA!!!




El pròxim 25 i 26 d’Abril tindrem per primera vegada, la Pop Up Store més exclusiva del país anomenada Design Market. Fins ara únicament s’havia celebrat a Madrid i aquest any, és el primer que es fa tant a Madrid (del 18 al 21 d’abril) com a Barcelona (del 25 al 28). Es tracta d’una botiga totalment temporal, durada de 4 dies, on es farà una venta privada amb marques de la talla de Balmain, Givenchy, Chloé, See by Chloé, Giuseppe Zanotti, Philip Lim, Alexander Wang, Carven, Balenciaga, Marni, Proenza Schouler, MCQ by McQueen, Valentino Red, American Vintage, Moschino, Manoush, Marc by Marc Jacobs, M de Missoni, Sergio Rossi i un llarg etcètera. Es vendran accessoris d’aquesta temporada 2.012 amb uns descomptes del 50% i roba de l’anterior temporada amb descomptes de fins el 80%. No us sembla una gran ocasió per anar, remanar i trobar alguna prenda o complement per donar caràcter al vostre armari??? Jo ja tinc unes ganes bojes que sigui 25 d'Abril!!





El mobiliari de la Pop Up Store serà cedit pel dissenyador Francisco Segarra que ens mostrarà les últimes tendències en mobiliari retro-vintage. I qui tingui set, podrà disfrutar d’un GinTonic gràcies a GinMare i 1724 Tonic Water i de licors deliciosos de la marca June Liqueur.

Design Market va néixer fa deu anys a París on es va convertit tot un èxit gràcies a l’assistència massiva de celebrities. L’any passat va arribar a Madrid, al carrer Hermosilla nº 58 dins del barri de Salamanca, i després de l'èxit s'ha decidit fer-ho a ambdues ciutats: Madrid i Barcelona.




DESIGN MARKET dates i direccions

Barcelona: Del 25 al 28 d'Abril 2.012
                Avinguda Diagonal 550
Madrid: Del 18 al 21 d'Abril 2.012
            Calle Hermosilla nº 58



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada