18 de març del 2013

Jaume de Laiguana. Exposició fotogràfica. Retrospectiva 1997-2012




Nova exposició interessant a tenir en compte a Barcelona: és la retrospectiva de Jaume de Laiguana amb una selecció de 158 fotografies de gran format escollides pel propi artiste on resumeix la seva trajectòria professional amb una particular visió estètica i un clar compromís social.

A través de les seves fotografies coneixem la seva visió personal sobre la bellesa dels seus models, la gran majoria personatges coneguts per tots nosaltres, com Shakira, Penélope Cruz, Javier Bardem, Bimba Bosé, Jon Kortajarena i un llarg etc. L'exposició també ens mostra el seu procés creatiu a l'hora de preparar i realitzar les seves obres i per tant de conèixer millor així el seu treball del dia a dia.





A l'exposició hi trobem dos tipus de enfocs, un que parteix de la publicitat i del retrat de cares famoses, buscant sempre aquest enfoc personal i característic seu, i un altre amb projectes més socials on fa reflexionar a l'espectador.




La vida professional de Jaume de Laiguana s'inicia en la fotografia publicitària a mitjans de la dècada dels 90. Poc després s'inicia en la direcció d'alguns spots i videoclips on aconsegueix el reconeixement nacional i internacional gràcies a la nominació als MTV llatins i Grammy. Podem dir, que Jaume de Laiguana és un creatiu multifacètic ja que també a produït i dirigit escenografies per artistes, ha realitzat documentals i també té publicats diferents llibres fotogràfics.


Lloc: Palau Robert
        Passeig de Gràcia 107
Dates: 1 març 2013 - 26 Maig 2013


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada