25 de març del 2013

Tens una boda? una festa especial? no saps què posar-te?


Ara que s'anima la temporada de bodes, batejos i comunions, us vull presentar aquesta nova plataforma online que us pot ser molt útil per aquests esdeveniments que vénen amb l'arribada de la primavera.
Les tres creadores de Style in a Box.

Style in a Box és la primera plataforma online on podràs llogar un vestit de luxe per a qualsevol tipus d'esdeveniment que tinguis. Les millor marques internacionals estan disponibles a Style in a Box i totalment assequibles per un preu que ronda un 15% del seu preu a qualsevol botiga. Es tracta de peces exclusives a les millors botiques de moda de Nova York, París, Londres o Milà.
El preu del lloguer inclou també una segona talla, perquè així et puguis assegurar que una de les dues talles et senti com realment desitges. Si cap de les dues talles se t'ajusta bé i avises abans de les 15h. del dia de l'entrega, et poden enviar un altre model que hagis escollit. Aquest nou model el rebries en menys de 24h i únicament tindria el cost extra del transport urgent. El preu del lloguer del vestit, complements, etc. inclou el transport, la neteja (tintoreria) i petites reparacions ( és a dir, que si tens un petit incident amb el vestit, el preu inclou qualsevol desperfecte sense cost adicional).

A Style in a Box hi pots trobar vestits de les marques com Carolina Herrera, Galliano, Hoss, Nicole Miller, Philosophy by AlbertaFerretti, Purificación García, Red Valentino, etc. Aquests vestits els pots trobar filtrats per tipus de esdeveniment (festes, bodes, etc.) per trobar així el teu vestit més fàcilment. Pots fer la reserva del vestit fins a 6 mesos abans fins a 24h abans del dia, i també si et vols assegurar que et queda perfecte i la talla és la idònia, contactant directament amb Style in a Box, et pots probar gratuitament els dos models que escollis enviant un mail.
Què us sembla aquest nou servei que us he presentat?? A mi em sembla una gran idea ja que sempre tenim el dubte de si anirem o no ben vestides per aquella ocasió que tenim ... que si em compro algo a una botiga corrent, tipus lowcost, la meitat de les invitades no vagin idèntiques a mi ... que quin complement diferent puc buscar per donar un toc diferent al meu conjunt ... tots aquests problemes s'acaben amb Style in a Box no us sembla??


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada