27 de maig del 2013

TERRASSES AMB CARÀCTER, Barcelona

Des de ... looking for aina ... us volem oferir una selecció de terrasses amb caràcter i intimistes per tal de gaudir de Barcelona des d'un altre perspectiva, per desconnectar durant la setmana fent un afterwork en alguna de les terrasses proposades, per tenir una vetllada especial i diferent, etc.

Anoteu les direccions que sempre us poden anar bé per provar un lloc nou en el moment menys esperat:

Zinc Bar i La Terrassa del Villa Emilia
C/Calàbria 115-117
El Zinc Bar és un dels meus bars preferits per ocasions especials. Sessions d'afterwork on es pot disfrutar de música en directe mentre es desgusta d'un cocktail, un vi o d'un bon gin&tonic acompanyats de diferentes taules d'embotits o formatges, tapes i platillos i plats cuidadosament elaborats. Mentre que a La Terrassa, que ocupa un espai d'uns 200 m2 en ple Eixample. Amb l'arribada de la primavera s'inicia la temproada de la Barbacoa, un sopar divertit i diferent tots els dijous i dissabtes al vespre a partir de les 20h. Cada nit es converteix en una festa ja que hi ha diferentes propostes atractives per disfrutar al màxim de les nits a l'aire lliure.





Terrassa Alaire de l'Hotel Condes de Barcelona

Passeig de Gràcia 73-75
Terrassa que ocupa tota la coberta de l'Edifici de l'Hotel Condes de Barcelona des d'on es pot disfrutar d'un gran paisatge: la Barcelona modernista. Les Nits Alaire, de diumenge a dijous a partir de les 20.30h,  són unes sessions amenitzades amb bona música en directe i un ambient molt chic. A part, les nits dels dimecres, Moët&Chandon ofereix la possibilitat de disfrutar d'un exclusiu menú desgustació per a 2 persones a un preu especial.




Visit Up de l'Hotel Pulitzer
C/Bergara 8
Hotel boutique de 4 estrelles famós pel seu ambient fresc i cosmopolita a tocar de la Plaça Catalunya. Disposa d'una increíble terrassa a l'àtic, Visit Up, on es pot disfrutar de l'afterwork amb exclusives sessions de Dj's i concerts acústics. Per aquests últims dies de Maig podeu anar a les següents sessions:
Dimecres 22 Maig: Sessió Cóctels d'Autor amb una selecta carta dissenyada pel barman Marc Gomà-Camps on s'inclou una extensa i singular varietat de G&T i Vodka Tonic maridat amb la música indie, jazz i funk. Aquest dimecres la música anirà a càrrec del grup Khaula Bouchi.




Terrassa Nineteen
Plaça Catalunya 19
Espai increíble de l'Hotel Olivia que sorprendrà a qualsevol persona que hi vagi ja que és un espai ple de silenci en plena ciutat. Es pot gaudir d'un cocktail o d'un sopar tot contemplant l'absis de l'església romànica de Santa Ana.



Terrassa Attic
La Rambla 120
Situada en plena Rambla trobem la terrassa del Restaurant Attic especialitzada en cocktails i Gin&Tonics




Terrassa La Isabela
La Rambla 109
Terrassa de l'Hotel 1898 amb unes magnífiques vistes sobre la ciutat. S'ofereix una selecció de tapes amb productes frescos del Mercat de la Boqueria i tenen un extensa oferta de vins i cerveses locals i internacionals sense deixar de banda els millors cocktails.




Barceló Raval 360º
Rambla del Raval 17
Terrassa 360º de l'Hotel Barceló Raval situat en ple barri del Raval, antic barri Xino. Es tracta d'un dels hotels més moderns amb tonelades de colors tant en el mobiliari com en els detalls decoratius de l'hotel. Només per les vistes a 360º de Barcelona ja val totalment la pena de visitar i de disfrutar del capvespre.




Roba Estesa
Plaça Sant Felip Neri
És la terrassa a l'àtic de l'Hotel Neri perfecte per degusar d'un bot cocktail, combinat o copa de cava i disfrutar de les vistes dels terrats del Gòtic de Barcelona.



Ohla Terrassa Chill-Out
Via Laietana 49
L'Hotel Ohla compta amb 4 branques gastronómico-cocteleres: per una banda, el restaurant Saüc amb una estrella Michelin, el Gastrobar amb un aire més informal amb cuina oberta ininterrumpidament, perfecte per fer un sniack i per una altra banda la coctelería Boutique Bar amb una extensa carta coctelera. L'oferta de la terrassa és escueta i únicament disposen de begudes.






La Seca by Hoffman a l'Espai Brossa
C/Flassaders 40
Nova terrassa inaugurada el passat 21 de Maig, dins el palauet que ocupa l'Espai Brossa on es pot degustar una selecció de tapes i coques i alguns dels famosos postres de Hoffman amb la idea de revitalitzar i diferenciar l'Espai Brossa de les altres propostes culturals de la ciutat de Barcelona.


Aquesta sóc jo, tota tímida, a la inauguració de La Seca.

Espero que disfruteu d'aquestes propostes, i qualsevol nova terrassa que sàpigueu i volgueu donar a conèixer serà benvinguda!










1 comentari: